Web Analytics Made Easy - Statcounter

وحید حاجی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره مراحل پایانی آماده‌سازی سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب اظهار کرد: با رایزنی‌هایی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و معاونت فناوری و نوآوری دانشگاه صورت گرفته، اکنون به یک اصلی در راه‌اندازی و مدیریت سرای نوآوری رسیدیم و مقدمات راه‌اندازی به نقطه پایانی خود رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به افتتاح سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در آبان ماه سال جاری، افزود: محوریت سرای نوآوری این واحد دانشگاهی در حوزه «فناوری‌ها و نوآوری‌های آموزشی» تعریف شده و شتاب‌دهنده‌ها و استارت‌آپ‌ها نیز براساس این محور انتخاب شده‌اند.

رئیس سرای نوآوری «فناوری‌ها و نوآوری‌های آموزشی» دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب بیان کرد: طبق پیگیری‌های انجام شده، با شتاب‌دهنده تتا(تعلیم و تربیت ایران) توافق شده است و دو هفته پیش نخستین فراخوان شتاب‌دهی برای فناوران و ایده‌پردازان حوزه آموزشی منتشر شده است. تیم‌ها و استارت‌آپ‌هایی که علاقمند حضور در سرای نوآوری و رشد در این زیست‌بوم هستند می‌توانند در این فراخوان شرکت کنند.

حاجی‌‎پور درباره استقرار شرکت‌ها و واحدهای فناور در سرای نوآوری «فناوری‌ها و نوآوری‌های آموزشی» عنوان کرد: اکنون درخواست 15 مورد از شرکت‌های دانش‌بنیان و هسته‌های فناور برای استقرار در سرای نوآوری درحال بررسی و ارزیابی است و سه شرکت هم اکنون در ساختمان سرا به‌طور کامل مستقر شده‌اند. به‌طور مثال شرکتی فعال در حوزه بُرد گِیم‌های آموزشی درکارگاه‌ تعبیه شده برای این شرکت مستقر شده و درحال فعالیت است.

وی ادامه داد: امورات جزئی برای آیین رسمی افتتاحیه سرای نوآوری واحد تهران غرب درحال انجام است و همه الزامات زیرساختی به پایان رسیده است. عملیات هویت بصری و دیتا پروژکتوری نیز درحال انجام و آماده‌سازی است.

رئیس سرای نوآوری «فناوری‌ها و نوآوری‌های آموزشی» دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب خاطرنشان کرد: براساس فراخوانی که منتشر شده، آمادگی کامل برای جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه دانشجویان و اعضای هیئت علمی را داریم. علاقمندان تا 30 مهر سال جاری فرصت دارند تا ایده‌های کسب‌وکار خود را در حوزه فناوری‌های آموزشی به سرای نوآوری ارسال کنند.

حاجی‌پور با اشاره به تخصیص دو هزار و 600 مترمربع به سرای نوآوری واحد تهران غرب گفت: ایده‌هایی برای جذب و به حداکثر رساندن ورودی سرای نوآوری درحال طرح و بحث است. در عرض دو هفته فرآیندهای داوری ایده‌ها جمع‌بندی شده و رویدادی در این زمینه برگزار خواهد شد تا برگزیده‌ها به سوی استقرار در سرای نوآوری هدایت شوند. فضای سرای نوآوری برای استقرار 50 استارت‌آپ‌ها و 15 شرکت حرفه‌ای پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1074606 برچسب‌ها سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب فناوری ها و نوآوری های آموزشی نوآوری دانشگاه سرای نوآوری ایده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۹۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری

خبرگزاری آنا:  با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود حسینی امام‌جمعه، مهندس خسروانی فرماندار، جمعی از مسئولین شهرستان، اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی‌ریز و مرکز آباده طشک و معلمان مجتمع آموزشی سما در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی‌ریز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا انوری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی‌ریز در مراسم گرامیداشت روز معلم و پاسداشت مقام استاد و سالروز شهادت استاد علامه شهید مطهری که در این واحد دانشگاهی برگزار شد، تصویب رشته‌های جدید ازجمله رشته دکتری تخصصی شیمی آلی، رشته مراقبت‌های زیبایی پوست و مو در این واحد دانشگاهی را از اقدامات مؤثر در چند ماهه اخیر برشمرد و اظهار کرد:‌ امیدوارم رشته‌های جدید دیگری نیز در آینده نزدیک در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به رشته‌های واحد نی‌ریز افزوده شود.

وی با ارائه گزارشی از روند رو به رشد و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی‌ریز افزود: به لطف تلاش‌ همکاران و استادان در این واحد دانشگاهی و مجتمع آموزشی سما، شاهد رشد و پیشرفت مجموعه در ابعاد و زمینه‌های مختلف هستیم.

به گزارش آنا، اهدای یادمان و تندیس هفته گرامیداشت مقام معلم به استادان دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد نی‌ریز و مرکز آباده طشک و معلمان مجتمع آموزشی سما ازجمله برنامه‌های این مراسم بود و در این مراسم از ابراهیم سرمدیان به‌عنوان مدیر برتر مجتمع‌های آموزشی سما در کل استان فارس، جواد عدالت‌جو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز آباده طشک به‌عنوان فرد تأثیرگذار در راه‌اندازی و شکل‌گیری مدارس سما در شهرستان نی‌ریز و از محمد شبستری به‌عنوان کارمند برتر مجتمع آموزشی سما با اهدای تقدیرنامه، تندیس و هدیه تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور