Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست تخصصی سفیر جمهوری اسلامی موریتانی با دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران درمحل دفتر ریاست سالن کنفرانس درسال جهش تولید تشکیل شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد های غرب استان تهران درنشست صمیمی با سفیر جمهوری اسلامی موریتانی اظهار کرد: « تغییر اکوسیستم دانشگاه از آموزش و پژوهش به سمت کارآفرینی ، مهارت محوری و کسب و کار دانش بنیان می باشد »

عبدالله قاسمی پیربلوطی با قدردانی از تلاش‌های ارزشمند همکاران دانشگاهی خود برای شناسایی عوامل ارتقای صنعت صنایع غذایی و صنایع وابسته به رشته های پزشکی بیان کرد: « با توجه به اینکه در منطقه غرب استان تهران بیش از 700 شرکت صنعتی وجود دارد و هدف این دانشگاه  ارتباط با صنعت و تجارت است دانشگاه توسط اعضاء هیات علمی در قالب طرح های پژوهشی و یا شرکت های دانش بنیان نیازها و مشکلات صنایع را مرتفع می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی افزود: «تأمین مواد اولیه آن هم در شرایط تحریمی از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است. بعد دوم همکاری ، شرکت های دانش بنیان است و ما دنبال منافع مالی نیستیم و دو مسئله مهم در این همکاری تعامل و دوستی و برادری با کشور مسلمان و جمهوری اسلامی است و دوم اینکه هدف و رسالت دانشگاه ایجاد نقش موفق در ابعاد فرهنگی ، آموزشی اجتماعی و اقتصادی است. »

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد های شهرقدس/ملارد/صفادشت با اشاره به شرایط ویژه اقتصادی ایران و همچنین وجود برخی مشکلات در همکاری با کشورها حتی کشورهایی پایین‌تر از سطح ایران ادامه داد: «باید خودمان به فکر خودمان باشیم؛ چراکه ما توانایی بالایی داریم و بر همین اساس  با توجه به اینکه دانشگاه زیرساخت های مناسب اعم از آزمایشگاه ، مراکز تحقیقاتی ، کارگاه های مختلف دارد می توانیم همکاری و تعاملی شایسته در حوزه آموزش و همینطور طبق آیین نامه دانشگاه آزاد اسلامی بورس دانشجویی و در حوزه پژوهش نشست های علمی تخصصی  داشته باشیم و با تکیه بر توان خود و تلاش شبانه‌روزی در کشور و منطقه غرب تهران درحوزه  تولید  وصنعت به خودکفایی برسیم.»

قاسمی پیربلوطی با اشاره نقش آفرینی و الهام بخشی در سایر کشورهای اسلامی عنوان کرد: «لازم است دست به دست هم داده و به یکدیگر کمک کنیم تا از این بحران ایجاد شده به سلامت خارج شویم؛ چراکه دولت های بیگانه ودشمنان انقلاب برای کوچک‌ترین نیازها، ما را با مشکل مواجه کرده‌اند، درحالی که مهندسان ما توانستند با تکیه بر توان داخلی از پس این مشکلات برآیند.»

حجت الاسلام منصوری معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه توضیح داد:«این نشست برای  بهبود فضای کسب وکار، ارتقا تولیدات صنایع غذایی و محصولات کشاورزی ، ارائه محصولات دانش بنیان تحقق شعار ملتهای مسلمان با اشتراک در ایده وتببین سرمشق همکاری علمی در جهان اسلام با هدف تفکر به امت اسلامی وموفقیت امت های مسلمانان تشکیل شده است و برای حل مشکلات و معضلات کشورهای اسلامی به ‌واسطه تحریم‌های اعمال‌شده راهکارهای لازم پیشنهاد می‌شود.»

این مقام مسئول با تاکید براین که خودکفایی در شرایط تحریم از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

دانشگاه آزاد اسلامی غرب استان تهران( شهرقدس) با بیش از 20000 دانشجو و 1000 استاد و مدرس وبیش از 300 کارمند در چهار حوزه از جمله حوزه آموزشی، حوزه فرهنگی ، حوزه پژوهش و فناوری، و حوزه دانش بنیان و اقتصادی فعالیت می کند

از مهترین دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس فارغ التحصیل بیش از 50000 دانشجو در مقاطع مختلف از کاردانی تا دکترای تخصصی می باشد. که این خدمات مانع خروج ارز از کشور شده است

در ادامه این جلسه غبدالله قاسمی پیربلوطی گفت: مدرسه اشتغال ما در کنار دانشگاه، نیاز صنعت به تخصص و مهارت را پوشش می دهد و دانشجو بعد از شش ماه مهارت آموزی در تعامل با شرکت یک نیروی متخصص مورد نیاز شرکت پرورش می یابد و مرکز تحقیقات گیاهان دارویی که ژل های گیاهی بر پایه آلوئه ورا، کشت گیاهان دارویی را انجام می دهد. از دیگر نوآوری های دانشگاه شهر قدس است.

قاسمی با اشاره به برج دکتر قریب با هفت هزار زیر بنا و 9 طبقه در میدان انقلاب تهران  که استارتاپ ها و شتاب دهنده و شرکت های دانش بنیان در آن مستقر هستند و طبق تفاهمنامه با معاونت علم وفناوری ریاست جمهوری مشغول کسب و کار هستند. مطالبی را بیان کرد.

وی افزود: «صاحبان صنایع باید با همدلی از بحران ایجادشده به‌واسطه تحریم‌ها به سلامت خارج شوند؛ چراکه شرکت‌های خارجی برای کوچک‌ترین قطعات صنعتی ما را با مشکل مواجه کرده‌اند.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهرقدس، ملارد، صفادشت در این مراسم گفت: «خودکفایی در شرایط تحریم از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، به‌ویژه منطقه وکشور ما که باشرایط خاصی عجین شده  و خودکفایی در تولید ات داخلی با هدف تحقق شعارتحقق تولید بسیار حائز اهمیت است؛ چراکه وابستگی در تولید و صنعت می‌تواند ضربات جبران‌ناپذیری را به صنعت پیکر جامعه وارد کند.»

قاسمی پیربلوطی افزود: « این خود دلیل اصلی برگزاری این نشست از سوی دانشگاه با سفیر محترم جمهوری اسلامی کشور موریتانی است.»

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران دانشگاه آزاد اسلامی غرب استان تهران قاسمی پیربلوطی جمهوری اسلامی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۸۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از هیل، دانشجویان معترضی که در همراهی با موج حمایت از فلسطین، در دانشگاه ایالت ورمونت تحصن کرده‌اند، در مجاب کردن این مرکز آموزش عالی به پذیرفتن خواسته‌هایشان به یک پیروزی بزرگ دست یافتند؛ چراکه ریاست این دانشگاه با لغو سخنرانی «لیندا توماس- گرینفیلد» سفیر آمریکا در سازمان ملل در جشن فارغ‌‎التحصیلی دانشجویان موافقت کرده است.

این یکی از خواسته‌‎های اصلی دانشجویان دانشگاه ورمونت به دلیل نقش گرینفیلد در وتوی مکرر قطعنامه‌های سازمان ملل با موضوع آتش‌بس در غزه بوده است.

«سورش گاریملا» رئیس دانشگاه ورمونت، در پیامی با اشاره به ادامه اعتراضات در این دانشگاه اعلام کرد: «با کمال تأسف می‌گویم که سخنران برنامه ریزی شده خانم سفیر لیندا توماس-گرینفیلد، در دانشگاه لغو شده است.»

همزمان، دانشجویان معترض در واکنش به لغو سخنرانی سفیر آمریکا، از این رویداد استقبال کردند و توماس-گرینفیلد را جنایتکار جنگی خواندند.

به گزارش آنا، اعتراضات در آمریکا طیف گسترده‌ای از دانشجویان و اساتید طرف‌دار فلسطین را که عمدتاً در حوزه‌های مرتبط با ادیان یهودی و مسلمان پژوهش می‌کنند، با خود همراه کرده است. گروه‌هایی که این اعتراضات را سازماندهی می‌کنند شامل «دانشجویان برای عدالت در فلسطین» و «صدای یهودیان برای صلح» هستند. 

خواسته‌های خاص معترضان تا حدودی از دانشگاه به دانشگاه متفاوت است. محور اصلی خواسته‌های دانشجویان در سراسر دانشگاه‌هایی که اعتراضات در آن آغاز شده، آتش‌بس دائمی در غزه، پایان‌دادن به کمک‌های نظامی ایالات متحده به اسرائیل و قطع همکاری دانشگاه‌ها با شرکت‌های مرتبط با سازندگان اسلحه است که از جنگ سود می‌برند.

در برخی دانشگاه‌های آمریکا نیز، خواسته‌های صنفی در میانه اعتراضات گزارش شده است.

بر همین اساس، تقاضای اصلی این است که دانشگاه‌ها از خدمات مالی شرکت‌های مرتبط با اسرائیل یا شرکت‌هایی که از جنگ با حماس سود می‌ببرند، صرف‌نظر کنند. اما رؤسای دانشگاه‌ها تا حد زیادی از پذیرش این تقاضا‌ها خودداری کردند حال آنکه برخی کارشناسان معتقدند دانشگاه‌ها احتمالاً سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی در شرکت‌های اسلحه‌سازی ندارند. اما در برخی دانشگاه‌ها، خواسته‌های دانشجویان، قطع همکاری‌های پژوهشی با صنایع دفاعی آمریکا و اسرائیل را نیز شامل می‌شود.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان
  • سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد
  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • نشست هم‌اندیشی اساتید دانشگاه‌های تهران با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند