Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر امینی مدیر گروه مهندسی برق_الکترونیک و مخابرات دانشگاه آزاد تهران غرب در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره چگونگی ورود به دانشگاه و دلایل انتخاب خود به عنوان استاد نمونه در سال 97، گفت: سال 1378 در دانشگاه دولتی گیلان در رشته مهندسی برق_الکترونیک پذیرفته شدم و مقاطع ارشد و دکتری را در دانشگاه خواجه نصیر گذراندم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از فراغت از تحصیل در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد به تدریس پرداختم. در حال حاضر در واحد تهران غرب مشغول به تدریس هستم.

وی افزود: طی بیش از 13 سال تدریس در دانشگاه همیشه سعی کردم ارتباط نزدیک و دوستانه‌ای با دانشجویان برقرار کنم. 15 مقاله ISI و مقالاتی که درجه Q1 دارند را در پرونده علمی خود دارم. در دوران تدریس همیشه سعی کردم دروسی که به دانشجویان ارائه می‌کنم بر مبنای علم روز باشد و به طور مداوم آخرین دستاوردهای تخصصی رشته برق را برای تدریس در کلاس چک می‌‌کردم.

مدیر گروه مهندسی برق_الکترونیک و مخابرات دانشگاه آزاد تهران غرب در ادامه خاطر نشان کرد: یک آزمایشگاه سنسور در واحد تهران غرب راه اندازی کردیم که 15 دانشجوی ارشد و 5 دانشجوی دکتری در آن مشغول به کارند و کارمان به صورت آزمایشگاهی و ساخت است. فعالیت پژوهشی ما به صورت نرم افزار نیست و واقعا کار ساخت را به طور عملی انجام می‌دهیم.

امینی درباره دریافت پیشنهاد حضور از دیگر کشورها و دلایل ماندن در ایران تاکید کرد: باتوجه به فعالیت‌های مختلفی که جهت حضور در سمینارهای بین‌المللی دارم بارها در همین رویدادهای علمی از سوی مسئولان علمی بسیاری از کشورها دعوت به همکاری شدم اما هرگز نپذیرفتم.

وی تاکید کرد: قطعا امکانات بیشتر و شرایط مالی بهتری، خارج از کشور برای من فراهم بود اما همیشه اعتقادم بر این بود که من در این مملکت درس خواندم و از امکانات دولتی ایران بهره‌مند شدم تا به این مرحله رسیدم، بنابراین باید دین خودم را به وطنم ادا کنم به همین دلیل ترجیح می‌دهم در کشورم بمانم و به مردم وطنم خدمت کنم.

مدیر گروه مهندسی برق_الکترونیک و مخابرات دانشگاه آزاد تهران غرب درباره نقش استادان دانشگاه در تقویت روحیه خود‌باوری جوانان متذکر شد: استادان دانشگاه نقشی تعیین کننده در انتقال صحیح علوم مختلف و ارزش‌های انقلاب به نسل جوان دارند که نحوه ارائه دروس و چگونگی به کارگیری علم در جهت ثروت‌اندورزی و تقویت روحیه خودباوری در میان دانشجویان مهم‌ترین وظیفه این قشر انسان‌‌ساز جامعه است.

امینی یادآور شد: اگر دانشجویان ما بتوانند علم را به ثروت تبدیل کنند گام بلندی را در جهت خودباوری ملی و رونق تولید برداشتند که این امر زمینه‌‌ساز پیشرفت و تعالی ایران و حرکت در مسیر توسعه است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: استاد نمونه استادی است که صرفا دانشجویانی مدرک‌‌گرا تربیت نکند و در تربیت نسلی آینده‌ساز و دلسوز برای تحقق آرمان‌های انقلاب و تعالی کشور بکوشد تا نام ایران در بلندای جهان طنین انداز شود.

انتهای پیام/

188 / 167 مدیر گروه مهندسی برق_الکترونیک و مخابرات دانشگاه آزاد تهران غرب امیر امینی استاد نمونه آزمایشگاه سنسور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: امیر امینی استاد نمونه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۶۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، میثم عرب‌زاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در نشست خبری برگزاری هشتمین همایش ملی فرش ایران که به میزبانی این واحد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه می‌تواند نقش اساسی در جهش تولید ایفا کند. دانشگاه آزاد اسلامی کاشان ازلحاظ ورودی در سال جاری با ۳۰ درصد رشد پذیریش دانشجو، مواجه بوده که نسبت به سال‌های اخیر بی‌سابقه است.

وی افزود: اکنون شرایط خوبی در دانشگاه وجود دارد زمانی ۲هزار ۷۰۰ دانشجو در دانشگاه داشتیم اکنون به ۵ هزار و ۵۰۰ نفر رسیده یعنی در چهار سال تعداد دانشجو به دو برابر شده است. تعداد دانش‌آموزان مشغول به تحصیل در دانشگاه در سال‌های قبل، ۸۰۰ بوده که اکنون این آمار به هزار و ۷۰۰ نفر رسیده و دانش‌آموزان این مدارس می‌توانند از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی کاشان که برای دانشجویان است، برای ارتقای سطح آموزش خود بهره‌گیری کنند. نزدیک به ۸۰۰ معلم، استاد هیئت علمی، حق و تدریس و کارمند در دانشگاه، فعال هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در پاسخ به این سؤال که علت این رشد ۳۰ درصدی دانشجوی دانشگاه، چیست؟ گفت: در این سال‌ها سعی کردیم استادان متخصص و قوی را شناسایی و به دانشگاه دعوت کنیم. برای انتخاب استادان نگاه صرفاً علمی و تخصصی است نگاه تیمی، گروهی، اصلاً جایگاه ندارد.

عرب‌زاده درباره با بیان مشکلات اخیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عنوان کرد: اکنون این واحد دانشگاهی با بازنشستگی گروهی استادان مواجه بوده؛ البته استادان جوان و نخبه در دانشگاه مشغول به تدریس هستند؛ اما زمان می‌برد تا به مانند استادان گذشته باتجربه باشند.

وی جذب برخی استادان متخصص به عرصه صنعت را چالش علمی دانست و بیان کرد: به علت شرایط سخت اقتصادی این استادان زودتر جذب صنعت می‌شوند تا به تربیت نیرو‌های متخصص جوان بپردازند و شرایط اقتصادی جامعه در این امر دخیل است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با اشاره به برخی از دانشگاه‌ها که هنوز زیرساخت کافی ندارند، تأکید کرد: دانشجو باید در محیط دانشگاه متخصص و عالم شود؛ اما در برخی دانشگاه‌ها حتی زیرساخت‌های دانشگاهی هم مهیا نیست؛ اما با تبلیغات دانشجو، جذب می‌کنند. رشد قارچ گونه دانشگاه، نیاز امروز جامعهٔ علمی نیست؛ بلکه تخصص گرایی، تربیت افراد و نیروی جوان علمی نیاز کشور است. اینکه صرفاً بخواهیم فقط مدرک بگیریم کافی نیست و باعث می‌شود فاصله و یا شکاف عمیق بین دانشگاه و جامعه کار ایجاد شود؛ زیر متخصص تربیت نکرده‌ایم.

وی، دانشگاه آزاد اسلامی کاشان به‌عنوان شانزدهمین دانشگاه آزاد اسلامی کشور و نخستین دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، دانست و گفت: این دانشگاه دارای سرای فرش ماشینی و سه مرکز تحقیقات و فناوری، شتاب‌دهنده و آزمایشگاه طراحی فرش است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدای چپ امریکایی را  در تهران می‌شنوید؟
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه‌خوانی
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه خوانی
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود